Persberichten 2017-2018

Carnavalsoptocht C.S. de Sparrenarren daverend succes!

 

Driebergen, 11 februari 2018

 

 

Zaterdag 10 februari jl. stond Sparrenrijck (Driebergen-Rijsenburg) weer voor een paar uur op zijn kop. Carnavalsstichting De Sparrenarren nam het pittoreske dorp voor enkele uren over en dat heeft iedereen geweten ook! In de middag trok een prachtige parade aan loopgroepen, blaaskapellen en praalwagens in een lange stoet door het dorpscentrum. Dit zorgde voor veel gezelligheid en een lach op het gezicht van menig inwoner. Een daverend succes dus!

Lees meer: Carnavalsoptocht C.S. de Sparrenarren daverend succes!

Pronkzitting van C.S. de Sparrenarren wederom sfeervol en geslaagd!

 

Driebergen, 21 januari 2018

 
Zaterdag 20 januari organiseerde C.S. de Sparrenarren hun jaarlijkse Pronkzitting. In een prachtig versierde Iona-zaal voerden vele Sparrenarren verschillende acts op. Hofhouding XLIII werd uiteraard op de hak genomen en ook het gemeentebeleid werd op humoristische wijze op de korrel genomen. De avond werd afgesloten door een energieke band die ervoor zorgde dat iedereen na de zitting nog even zelf met de voetjes van de vloer kon.

Lees meer: Pronkzitting  van C.S. de Sparrenarren wederom sfeervol en geslaagd!

Zin in een avondje uit? Bezoek dan de Gala Pronkzitting avond van CS de Sparrenarren!

 

Driebergen, 13 januari 2018

 
Op zaterdag 20 januari 2018 vindt weer de jaarlijkse Gala Pronkzitting plaats. Deze speciale feestavond wordt georganiseerd voor (en mogelijk gemaakt door) mensen uit de Utrechtse Heuvelrug. Ook dit jaar heeft Antropia haar ruime IONA zaal beschikbaar gesteld aan de Pronkzittingscomissie om mooie dans-, cabaret- en muziekacts de revue te laten passeren. Een afwisselend avondprogramma dat u absoluut niet mag missen!

Lees meer: Zin in een avondje uit? Bezoek dan de Gala Pronkzitting avond van CS de Sparrenarren!