Sparrenrijck presenteert 44e Hofhouding der Sparrenarren!

Afgelopen zaterdag 10 november is in de Leuterie onder toeziend oog van burgemeester Frits Naafs de nieuwe Hofhouding van Carnavalsstichting de Sparrenarren gepresenteerd. Prins Rob XLIV, Prinses Petra en Adjudant Jeroen gaan het 44e carnavalsjaar met de toepasselijke leus ‘Wij hebben wat te 4en’ heel Sparrenrijck op zijn kop zetten!

Al weken was Driebergen-Rijsenburg in de ban van deze nog onbekende Hofhouding. Leden van de Carnavalsstichting kregen geheimzinnige appjes en iedereen ging langzaamaan elkaar verdenken als mogelijke prins of prinses. Aan al het rumoer is eindelijk een einde gekomen nu Prins Rob, Prinses Petra en Adjudant Jeroen als 44e Hofhouding der Sparrenarren zijn gepresenteerd.

De Hofhouding in het kort

Prins Rob XLIV (in het dagelijks leven Rob Radstok) heeft het grootste deel van zijn leven in Driebergen-Rijsenburg doorgebracht. Hij is getrouwd met Annemieke en samen hebben zij 2 kinderen. Rob werkt al 38 jaar trouw voor het Ministerie van Defensie. Trouw is hij ook aan de carnavalsstichting. Sinds het 11e jaar (eerste Elvium) is hij actief betrokken bij de club en inmiddels al 33 jaar lid. Ook Prinses Petra (Groenesteyn – van Haarlem) is geen onbekende in Driebergen en carnavalsland. Naast haar werk in het Driebergse horecaleven, geniet zij tijdens het carnaval zelf van een lekker drankje (Boswandeling) en veel gezelligheid met een vaste club vrienden. Adjudant Jeroen (Budding) is net als de Prins ook al jaren actief lid bij de carnavalsstichting en heeft zijn zoon en dochter ook op jonge leeftijd met het carnavalsvirus geïnfecteerd. In het dagelijks leven is hij mede-eigenaar van een bedrijf met als specialisatie asbest sanering en sloopwerk.

 

Wij hebben wat te 4en!

Met de leus ‘Wij hebben wat te 4en’ speelt de nieuwe Hofhouding goed in op het feit dat de carnavalsstichting dit jaar 44 jaar bestaat en dat zij dit groots willen gaan vieren. En groots wordt het! Met diverse extra activiteiten, een heuse commissie 44 en leuke lustrum gadgets belooft het een bruisend carnavalsseizoen te worden dat niemand zal ontgaan!

 

Jeugdprinsverkiezing

Carnaval is voor iedereen. Daarom is er ook een Jeugdhofhouding die actief scholen bezoekt en uitstapjes maakt voor een lach op het gezicht van inwoners van verschillende tehuizen en zorginstellingen in Driebergen en omstreken. Dit doen zij samen met een groep enthousiaste jongens en meisjes die samen de Sparrakkers en Sparriekes vormen. De bekendmaking van hun Jeugdhofhouding is dit jaar op zaterdag 17 november vanaf 15.00 uur ‘s tot ‘s middags 17.00 uur in de Leuterie (clubgebouw van Rugbyclub de Pink Panthers) .

Steunt u onze stichting? Geef u dan op als donateur! Kom naar één van onze festiviteiten en meldt u bij de entree of kijk op de vernieuwde website www.sparrenarren.nl. U doet vele dorpsbewoners een plezier met uw bijdrage!

 

Noot voor de redactie, niet voor publicatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Carola Servaas, pers@sparrenarren.nl of kijk op www.sparrenarren.nl