Carnavalsstichting De Sparrenarren presenteert de 44ste Jeugdhofhouding

Afgelopen zaterdag 12 februari 2022 is in de Leuterie te Driebergen-Rijsenburg de gloednieuwe Jeugdhofhouding van Carnavalsstichting de Sparrenarren geïnstalleerd. Onder het motto ‘Wij beginnen het feest, we partyen als een beest’ zal Prins Fedde I de Jeugdhofhouding in het 4e elvium van de Sparrakkers, de jeugdafdeling, van de Sparrenarren voorgaan!

Vanwege corona was het zowel in november 2020 als 2021 niet mogelijk om een Jeugdhofhouding te installeren. Daarom zijn de Sparrakkers ontzettend blij dat er nu eindelijk weer activiteiten door kunnen gaan. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met de op dat moment geldende maatregelen, maar de nieuwe Jeugdhofhouding zal ervoor zorgen dat in het Carnaval in 2022 alsnog een feestje wordt.

Prins Fedde I:

In het dagelijks leven staat hij bekend als Fedde Verbraak en is hij geboren en getogen in Austerlitz. Deze kersverse prins kan in ieder geval gelukkig tegen een stootje, want in zijn vrije tijd speelt hij samen met zijn Adjudant rugby bij The Pink Panthers in Driebergen! Dat deelname aan een hofhouding in de familie zit bewijzen de ouders van Fedde. Zijn vader Marc Verbraak was ooit prins Napo de 43ste bij de Pompeliers in Austerlitz en zijn moeder Nikki Verbraak had de eer om in 1998 jeugdprinses van de Sparrenarren te zijn!

Prinses Liv:

Liv Drabe is zeker geen onbekende in de wereld van carnaval: al haar hele leven viert ze het feest mee bij de Sparrenarren én daarnaast heeft ze 5 jaar met veel plezier gedanst bij de Sparriekes. Natuurlijk is het pas echt een feest als je het samen viert, daarom is Liv tijdens carnaval ook veel te vinden bij de vriendenclub de Jägernarren. Haar ouders weten hoe het is om onderdeel te zijn van een hofhouding; 11 jaar geleden was haar moeder Rachida prinses en haar vader Leon Drabe was de laatste Prins van de Sparrenarren in het seizoen 2019-2020.

Adjudant Olivier:

Olivier Tigchelaar woont met zijn familie in Austerlitz en waar de andere leden van de Jeugdhofhouding al erg goed bekend zijn met carnaval, is het hele feest voor hem helemaal nieuw! Toch is hij ervan overtuigd dat dit nieuwe carnavalsseizoen ontzettend leuk gaat worden. Net als Prins Fedde speelt ook Olivier in zijn vrije tijd rugby bij de Driebergse club The Pink Panthers, dus ook van hem zijn we overtuigd dat hij tegen een stootje kan. Hij is samen met zijn ouders en 2 zusjes reuze benieuwd wat het carnaval allemaal inhoudt en kan niet wachten tot het seizoen begint!

Samen met de Sparrakkers willen Prins Fedde I, Prinses Liv en Adjudant Olivier het 44ste zo groots mogelijk vieren! Het seizoen zal er anders uit zien dan normaal maar gelukkig kan onze jeugdafdeling weer van start. Ze willen daarom ook alle kinderen uit het Sparrenrijck uitnodigingen om mee te doen met alle festiviteiten.

Benieuwd naar alle activiteiten die op de planning staan, of wil je meer informatie over onze stichting? Check de socials: Carnavalsstichting de Sparrenarren desparrenarren of Kijk op onze website: www.sparrenarren.nl!