Hofhouding 2010-2011

Prins Franklin XXXVI

 

Mijn naam is Franklin Kooy, ik ben geboren in Leersum en woon vanaf mijn derde in Drieberen. In 1993 ben ik getrouwd met Henriette. Samen hebben wij 2 dochters; Malu van 11 jaar en Donna van 9 jaar. Al vele jaren volgen we het carnaval, echter, wel altijd op ‘afstand’. Vooral de laatste tijd zijn we meer betrokken geraakt bij het carnaval, door anderen, maar ook door het feit dat onze meiden bij de Sparriekes zitten. 

 

Het was een bijzonder moment toen aan mij gevraagd werd om Prins Carnaval te worden. Een hele eer natuurlijk. Samen met mijn adjudant Rob en Prinses Rachida gaan wij er alles aan doen om er een onvergetelijk carnavalsseizoen van te maken. Samen hebben we vele avonden gesproken over alle activiteiten het komende seizoen en we zijn er van overtuigd: Alles komt goed!

 


 

Prinses Rachida

Mijn naam is Rachida Drabe-Meijers, vrouw van Leon Drabe en trotse moeder van Senna en Liv. Wij wonen ruim 7 jaar met veel plezier in Driebergen-Rijsenburg.

 

Vanuit huis niet opgegroeid met Carnaval. Voor het eerst 20 jaar geleden Carnaval gevierd in Eindhoven en sinds 9 jaar in Driebergen-Rijsenburg. Toen 4 jaar geleden mijn vriendin Naomi prinses was ben ik ECHT geïntegreerd in het Carnaval in Driebergen-Rijsenburg en voel me inmiddels echte een Sparrenarin! Onze dochters weten niet beter dat er Carnaval gevierd wordt en staan daarom al aangemeld op de lijst voor de Sparriekes.

 

Mijn overige hofgangers houden net als ik van gezelligheid 😉 

 

Wij groeten jullie graag tijdens een “heet” Carnavalseizoen!

 


 

Adjudant Rob

Mijn naam is Rob Radstok, getrouwd met Annemieke en vader van Anouk en Martijn. Ik ben geboren en getogen in Driebergen-Rijsenburg. Ik ben inmiddels 25 jaar lid van de Raad van Elf en erg actief binnen de Carnavalsstichting. Ook Annemieke, Anouk en Martijn zijn actief binnen de carnavalsstichting als respectievelijk Sloof, Dansmarieke en Sparrakker.

 

Ik vind het ook een eer om in “mijn” 25e seizoen adjudant van de hofhouding te mogen zijn en heb er het volste vertrouwen in dat dit seizoen een “heet” carnaval gaat worden. Ik hoop jullie allemaal te ontmoeten op een van onze carnavalsfestiviteiten.