Hofhouding 2013-2014

39e Hofhouding bekend!

 

Prins Remko XXXIX

 

Beste Sparrenarren en Sparrenarrinnen, mijn naam is Remko van de Haar.

 

Als geboren en getogen Driebergenaar ben ik jaren geleden actief geweest bij de Sparrenarren. Als lid van de Raad van Elf heb ik me met heel veel plezier ingezet in diverse commissies en ben uiteindelijk als voorzitter van de Pronkzittingscommissie in de senaat terecht gekomen.

 

Toen ze mij vroegen of ik komend jaar Prins wilde zijn, heb ik dus niet lang nagedacht en “JA” gezegd. Met Fione en Roland aan mijn zijde kan het niet anders dan een mega gezellig seizoen worden, met als motto: WIJ HEBBEN ER LAK AAN!

 

Mijn vrouw Miranda, ook een enthousiast carnavalsvierder, en ik hebben 2 prachtige meiden, Lisa van 10 en Bieke van 7 jaar. Lisa is dit jaar voor het eerst bij de Sparriekes en geniet daar enorm van.

 

In mijn spaarzame vrije tijd probeer ik wat muziek te maken en als ontspanning er eens lekker op uit te trekken met de motor. Een aantal van jullie hebben gezien dat ik een aantal maanden geleden ben begonnen met een de strijd tegen de kilo’s en mede dankzij mijn vrienden, die me ongelooflijk steunen met deze strijd, geeft ook het komende seizoen voldoende motivatie om nu eens flink door te pakken! Samen met Miranda hebben we een elektrotechnisch installatiebedrijf; RCH Elektrotechniek en Beveiliging, waarin we ons bezighouden met zo’n beetje alles wat stroom nodig heeft. Ik hoop dat we met alle Stichtingsleden, donateurs en iedereen die carnaval een warm hart toedraagt, een waanzinnig leuk seizoen gaan maken, Alaaf!

 


 

Prinses Fione

 

Ik wil mij graag aan jullie voorstellen! Mijn naam is Fione van Gorkom-Doornkamp.

 

Ik ben getrouwd met Raymond van Gorkom en wij hebben samen 2 kinderen, onze dochter Naomi is 10 jaar en zoon Luca is 8 jaar.

 

Wij hebben een winkel op de Traay “Van Gorkom Wonen en Slapen” waar ik zelf 2 dagen per week werk. Ik heb de afgelopen 2 jaar best veel voor mijn kiezen gehad door mijn rug maar het gaat steeds beter gelukkig. En toen stond ineens de Prins voor mijn neus en vroeg mij zijn Prinses te zijn….. dat was even schrikken zeg lichamelijk een grote maar positieve stap vooruit en ik heb JA gezegd !!

 

“WIJ HEBBEN ER LAK AAN”

 

Mijn Carnavalsherinneringen zijn een grote optocht waar ik als kind met ons gezin altijd aan meedeed met de club van Hans van Vugt (CDN). Echt Carnaval vier ik sinds ik Ray ken en dat is alweer 23 jaar!

 

Ik ben 1 jaar dansmarieke geweest en ik heb aansluitend samen met mijn schoonzus Monique 3 jaar de Sparriekes getraind.

 

De laatste jaren vieren wij Carnaval met onze vrienden club “de Jägernarren”. Wij gaan graag met z’n allen verkleed naar de Carnavalsavonden en doen natuurlijk ook mee aan de optocht!!

 

3 vriendinnen zijn mij al voor gegaan als Prinses (Naomi, Rachida en Gemma). Nu is het mijn beurt!

 

Wij gaan er een gezellig carnaval van maken, ALAAF!

 


 

Adjudant Roland

 

Aangenaam! Mijn naam is Roland van Lunteren.

 

Ik ben 9 jaar getrouwd met Naomi van Lunteren, zij is al vele jaren actief binnen de Sparrenarren en daardoor ben ik vertrouwd geraakt met het Carnaval in Driebergen. Wij hebben samen 2 kinderen Stef is 8 jaar en Mirthe 5 jaar, Mirthe staat te popelen om over een paar jaar bij de Sparriekes te mogen. Het Carnaval in Driebergen is sinds 15 jaar, weliswaar aan de zijlijn, met vele vrienden een bekend terrein.

 

Ik ben werkzaam in de pensioenen en werk alweer enige tijd in Amstelveen. Ik ben een fanatiek hardloper, ga graag (met harde wind) surfen en ik steek de BBQ geregeld èn het hele jaar door aan.

 

Mijn naam wordt al een aantal jaren genoemd als gegadigde voor het adjudantenschap, maar dat het ook echt ooit zou gebeuren…. Dat ik persoonlijk werd gevraagd gaf voor mij de doorslag. Ik heb er veel zin in en wij gaan er met elkaar een mooi feest van maken.

 

Ik hoop jullie veel te zien dit Carnaval, Alaaf!