Hofhouding 2015-2016

Hofhouding XLI is bekend!

Prins Eric XLI

 

Mijn naam is Eric van Breene. Geboren in 1968 in het mooie Driebergen op het Zuiderplantsoen waar ik nu nog steeds woon. Ik ben al sinds 1988 werkzaam bij POSTNL en mijn huidige functie is teamleider bezorgen in Veenendaal. Ik ben pas echt in aanraking gekomen met carnaval toen ik mijn vrouw Maaike de Mol in 2002 heb ontmoet. Toen mijn zwager Prins Rogier XXXII werd, heb ik het carnaval extra beleefd, dus ik weet wat mij te wachten staat. Sindsdien elk jaar het feest mee gevierd. Natuurlijk feesten bij de Pink Panthers en een aantal keren meegelopen in de optocht. Tegenwoordig vier ik het carnaval met de gezelligste band van Driebergen ’t Lopend Vuurtje.

 

Mijn hobby’s zijn regelmatig een potje darten met vrienden/familie en voetballen (tegenwoordig kijken i.p.v. doen). Ik houd van gezelligheid. Een drankje of een hapje eten. Samen met Prinses Angelique en Adjudant Harold gaan wij een super seizoen tegemoet. Onze leus is: “geniet van het leven”. Wij staan alle drie hetzelfde in het leven. Geniet van de mooie dingen in het leven. Zo willen wij ook het carnaval vieren met jong en oud en zorgen dat iedereen een superfeest heeft.

 


 

Prinses Angelique

 

Mijn naam is Angelique van den Burg, geboren in Utrecht in het mooie jaar 1969!

 

Ik woon nu 6 jaar samen met Eric Marchal en samen zijn wij in het seizoen dat “alles op z’n kop” stond met Prins René, pas echt in aanraking gekomen met de Sparrenarren.

 

Een jaar geleden ben ik bij ‘t Lopend Vuurtje gekomen en geniet volop van de gezelligheid in de band en speel tijdens onze optredens op de tamboerijn, maar in de toekomst ga ik trompet spelen.

 

Al 15 jaar sta ik met veel liefde en passie in mijn winkel Top tot teen op de Traaij!

 

En dan ineens op een zaterdagavond gaat Prins Eric op zijn knieën met een roos in zijn hand Angelique wil jij mijn Prinses zijn met carnaval? Helemaal overdonderd zei ik ja eh maar natuurlijk!

 

Ik hoop samen met Prins Eric en Adjudant Harold en jullie allemaal te gaan genieten van het seizoen.

 


 

Adjudant Harold

 

Mijn naam is Harold Boer. Geboren en getogen in Driebergen Rijsenburg anno 1969. Samen met mijn vrouw Eva en onze twee kinderen Esmee en Bart zijn wij de “Boertjes”. Werken doe ik bij Health Center Hoenderdaal en ik ondersteun mijn vrouw met haar bedrijf Aqua Moves. Ik vond het een eer dat ik gevraagd werd door de prins om Adje te worden, dat wordt dus genieten!

 

Ik speel graag een partijtje golf, squash of jeu de boules en stook een vuurtje + drink een biertje in onze “Harry’s Hut”.