Hofhouding 2016-2017

Hofhouding XLII is bekend!

 

Prins Jim XLII

 

Mijn naam is Jim Hoekstra, geboren in het Zeister ziekenhuis maar een getogen Driebergenaar. Ik vind het een hele eer om gevraagd te zijn als 42ste Prins carnaval.

 

Ik ben werkzaam als bedrijfsleider bij het Panterhuis en daarnaast ben ik ondernemer van SpinPop.nl  Hiermee ben ik te vinden op feestjes en of op braderieën door het hele land. Via mijn ouders (Klaas en Carolien Hoekstra) vier ik al vanaf kleins af aan carnaval. Dit is er met de paplepel ingegoten. In mijn jeugdige jaren heb ik ook nog bij de Sparrakkers gezeten, leuke tijd was dat. Mijn vader heeft in het jaar 1993-1994 als Adjudant gediend en is verder zeer actief geweest als vrijwilliger bij zowel de Sparrenarren maar ook daarbuiten. Nu doet hij het iets rustiger aan en heeft het vrijwilligersstokje aan mij overgedragen.

 

Al meer dan 10 jaar ben ik als barvoorzitter actief geweest bij de rugby club de Pink Panthers en heb daar altijd met veel plezier met de Sparrenarren carnaval mogen vieren. Op dit moment ben ik actief in het bestuur van de Biz3B en organiseer ik tezamen met andere vrijwilligers alle braderieën in het Sparrenrijck. Ik wens iedereen veel plezier met het beleven van Carnaval, doe een beetje gek (doe ik ook altijd) maar blijf jezelf en houd (beetje) rekening met anderen. Wij gaan alle drie sowieso genieten van jullie en daarom zeggen wij…….

 

Liefde geven is beleven!

 


 

Prinses Candice

 

Mijn naam is Candice de Bruin.

Ik was blij verrast toen ik door Jim als Prinses gevraagd werd. Na een paar keer vragend “is het echt waar” zei ik volmondig ja! Vorig jaar november ben ik afgestudeerd als integraal veiligheidskundige en werk ik ruim een jaar bij Totaal techniek groep. Soms help ik mee in de zaak bij mijn schoonmoeder: Ell Lingerie. Al vanaf kleins af aan vier ik carnaval. Als Sparrieke ben ik begonnen met dansen en vervolgens als Dansmarieke.

 

Vanaf seizoen 2011 ben ik zelf trainster van de Sparrakkers en Sparriekes, dit doe ik samen met mijn zus Sharon en vriendin Debby en wij hebben er altijd veel plezier in om weer een geslaagde dans neer te zetten en hebben ook vooral veel plezier tijdens de trainingen met de kinderen. Door mijn ouders Theo en Monique de Bruin, die vele jaren Carnaval vieren ben ik ook besmet met het carnaval virus. Mijn vader heeft in het seizoen 2011-2012 als 37ste Adjudant “achteruit gelopen” met de Hofhouding. Door dit van dichtbij te hebben meegemaakt ben ik dan ook heel enthousiast om nu zelf in de Hofhouding te zitten als Prinses.

 

Liefde geven is beleven!

 


 

Adjudant Mark

 

Ik ga als Mark Ligteringen vrolijk door het leven, dit nu alweer 5 jaar samen met mijn vriendin Renske. Ik woon en onderneem in Driebergen. De tijd dat ik samen met Jim (en Patrick) de barcommissie op de rugby deed, heb ik dag en nacht kennis gemaakt met de Sparrenarren.

 

Het was dan ook een mooi moment toen Jim mij vroeg als Adjudant, oude tijden herbeleven. Door mijn winkels, Planet Happy, LEGO winkel en de Rugby shop ben ik helaas 4 jaar niet veel actief geweest op de carnaval, maar dit gaan we ruimschoots inhalen! Als ondernemer zie ik veel kansen, nu ook weer voor een prachtig carnaval seizoen!

 

Liefde geven is beleven!