Hofhouding HH XLIV

Hofhouding 2018 – 2019

De 44e Hofhouding stelt zich aan u voor

 

Prins Rob XLIV

 

Beste inwoners van Driebergen-Rijsenburg ofwel het Sparrenrijck:

 

Mijn naam is Rob Radstok en ben woonachtig in Driebergen-Rijsenburg alwaar ik het grootste deel van mijn leven heb doorgebracht.

Ik ben getrouwd met Annemieke en samen zijn wij de trotse ouders van Anouk en Martijn.  Zowel Annemieke als Anouk zijn actief in het Carnaval binnen respectievelijk de Pronkzittingscommissie en de Dansmariekes. Martijn viert gewoon zijn feestje !!

Ik ben vanaf het 1e elvium actief betrokken bij CS De Sparrenarren en inmiddels al 33 jaar actief binnen de Stichting waarvan de laatste jaren voorzitter van de Stichtingsraad!

In het 36e jaar ben ik adjudant geweest bij Prins Franklin en Prinses Rachida en nu is het de eer aan mij om in mijn 55e levensjaar de 44e Prins te mogen zijn.

In het dagelijks leven ben ik al 38 jaar werkzaam voor het Ministerie van Defensie.

Naast het Carnaval ben ik nog actief binnen de Voetbalvereniging FC Driebergen alwaar ik na een aantal jaren jeugd elftallen te hebben getraind dit seizoen de overstap heb gemaakt naar het Vrouwenvoetbal. Op dit moment train en coach ik met veel plezier FC Driebergen Vrouwen-2.

Dit Carnavalsseizoen, samen met Prinses Petra en Adjudant Jeroen, gaan we ervoor zorgen dat we met iedereen het 4e Elvium uitbundig gaan vieren.

 

Onze leus zal dan ook zijn :  WIJ HEBBEN WAT TE 4en……….

Alaaf !


 

 

Prinses Petra

 

Hallo allemaal,

 

Mijn naam is Petra Groenesteyn – van Haarlem, 47 lentes jong en woonachtig in Driebergen. Ik ben getrouwd met de aller liefste man Robert jan Groenesteyn.

Moeder van dochter Celine van 22 jaar en zoon Jean van 18 jaar en schoonzoon Glenn

Velen kennen mij als de oud barkeepster van Café de Krim te Driebergen en van de horeca in sportcentrum Laco Utrechtse Heuvelrug te Driebergen.

En jaja natuurlijk  ook van de  glaasjes Boswandeling.

Carnaval is voor mij avonden gezelligheid met mijn vrienden van de Wereld Bende en iedereen daar om heen. In het bijzonder geniet ik ontzettend van de uittredens naar instellingen en verzorgingshuizen samen met mijn vriendinnen Georgette, Cindy  en black sisters Rena en Rody.

Ik kijk er erg naar uit om dit seizoen 2018/2019 te gaan stralen, aan de zijde van Prins Rob en Adjudant Jeroen, als de prinses in een jubileum jaar.

 

Alaaf !


 

 

Adjudant Jeroen

 

Mijn naam is Jeroen Budding en ik ben 36 jaar oud. Ik ben geboren in Driebergen en al jaren woonachtig in Driebergen-Rijsenburg. Ik ben de trotse vader van Lucas en Femke.

In het dagelijks leven ben ik al 8 jaar mede-eigenaar van J en R milieudiensten B.V. Wij zijn gespecialiseerd  in asbest saneringen en sloopwerken .

Ik ben inmiddels al 7 jaar Raad van Elf lid van de carnavalsstichting De Sparrenarren en sinds vorig seizoen ben ik actief voorzitter van de Raad van Elf, een fantastische groep hardwerkend mannen die zich elk jaar weer 100% inzetten om het Carnaval

Mijn zoon Lucas is Jeugdadjudant geweest bij de Sparrakkers en mijn dochter Femke zit momenteel bij de Sparriekkes waar zij haar danskunsten laat zien.

Ik vind het een hele eer om in het 4e Elvium adjudant van de Hofhouding te mogen zijn en heb er het volste vertrouwen in dat dit seizoen een geweldig carnaval gaat worden.

Samen met Prins Rob XLIV en Prinses Petra gaan we het 44e Seizoen in en vieren we met iedereen carnaval.

Doe mee zodat jullie ook kunnen zeggen :  WIJ HEBBEN WAT TE 4en………

 

Alaaf !