Hofhouding 2019 – 2020

De 45e hofhouding stelt zich voor:

 

Prins Léon XLV

 

Aan alle bewoners van het Sparrenrijck,

Het is een eer mijzelf aan u allen te mogen voorstellen.

 

Mijn naam is Léon Drabe en ik woon al zo’n kleine 20 jaar, als geboren Zeistenaar, in Driebergen-Rijsenburg.

 

Samen met mijn vrouw Rachida en onze 2 dochters Senna en Liv vieren wij al heel wat jaren carnaval bij De Sparrenarren.

 

Wij zijn als gezin actief binnen de Carnavals Stichting. Zo mag ik al 7 jaar samen met de commissie Pers & Publiciteit het carnavalsboekje, beter bekent als de “Glossy”, maken.

 

Onze 2 dochters dansen met veel plezier bij de Dansmariekes en Sparriekes en samen met onze vriendengroep “De Jägernarren”  zijn we elk jaar weer druk bezig met onder andere de optocht.

Je kan dus gerust zeggen dat het carnaval bij ons leeft!

 

In het dagelijks leven ben ik grafisch vormgever en heb ik mijn eigen creatief bureau Box77.

Ook ben ik 11 jaar actief speler in het 2e team van Rugby Club The Pink Panthers.

 

Als 45ste Prins Der Sparrenarren hoop ik u allen te mogen begroeten. 3 maal

 

Alaaf!!!

 

Prins Léon XLV “LEEF NU HET KAN”


 

Adjudant Rob

 

Ik, Rob van den Berg, mag dit jaar uw adjudant zijn voor de Sparrenarren. Geboren in Leiden in de vorige eeuw en in 1967 in Driebergen belandt, in de toen in aanbouw zijnde Groenhoek. Toen het nieuwe Driebergen.

 

Ben al lang werkzaam in de wereld van de operatiekamers bij een bedrijf die daarvoor luchttoevoersystemen ontwerpt en installeert.

 

Getrouwd met Nel en we hebben 2 dochters, Nikki en Merel, met bijbehorende schoonzonen en 4 kleinkinderen, allemaal jongens.

 

In aanraking gekomen met de carnaval via de rugby en mijn dochters die bij de carnaval hebben gezeten, waarbij Nikki zelf jeugdprinses is geweest.

 

Ik Vind het leuk dat we als hofhouding, na een lange periode van afwezigheid, weer 1 avond terugkomen naar de plek waar het carnaval groot is geworden, de IVA zaal voor weer een gezellige ouderwetse Pronkzitting.

Veel plezier het komende seizoen en ik hoop veel van u te mogen ontmoeten.


 

Prinses Annelies

 

Mijn naam is Annelies de Mol en ik ben 44 jaar, dit jaar mag ik jullie prinses zijn. Oorspronkelijk kom ik uit een klein dorpje Cabauw, maar woon al 24 jaar in Driebergen samen met mijn man Rogier de Mol.

 

Ben trotse moeder van de jeugdprinses van vorig jaar, Feline (12 jaar) en van mijn mooie dansmarieke Manon(10 jaar).

 

Rogier en ik zijn veel te vinden in onze winkel “De Mol DrankenSpecialist “ op de Traay in Driebergen.

Daarnaast vullen wij onze vrije tijd graag met gezellige avonden samen met vrienden en familie. Al jaren vieren wij Carnaval bij de Sparrenarren in Driebergen. Samen met onze vrienden gaan we ook jaarlijks naar Oeteldonk (Den Bosch) om naar de optocht te kijken en te genieten van alle vrolijke mensen.

 

In mijn vrije tijd ben ik enthousiast speler van de nieuwe sport Padel, bij Hoenderdaal sta ik graag op de baan samen met mijn vrienden.

 

Ik voel me zeer vereerd dat ik naast Prins Leon en Adjudant Rob, dit jaar prinses mag zijn van deze geweldige carnavalsstichting!