Hofhouding 2022 – 2023

Prinses Pascal

 

 

Alaaf lieve Sparrenarren en Sparrenarrinnen,

 

Graag stel ik mijzelf kort aan jullie voor als Prinses van de 48ste hofhouding. Mijn naam is Pascal Elberts en ik ben 32 jaar. Ik ben een geboren en getogen Driebergenaar, waar ik nu nog altijd heerlijk woon samen met Ramòn en onze twee dochters Vesper en River.

 

Carnaval vieren is er door mijn ouders ook bij mij met de paplepel ingegoten. Hoewel ik vroeger altijd onder de rivieren deelnam aan het feestgeruis, ben ik sinds een aantal jaren mede door mijn vriendinnen en Ramòn een fanatieke Sparrenar geworden en draag dan ook al enkele jaren mijn steentje bij binnen commissie Pers & Publiciteit.

 

In het dagelijks leven ben ik werkzaam op de marketingafdeling van één van Nederlands mooiste cosmetica merken. In mijn vrije tijd bevind ik mij het liefst bij / met mijn gezin, vrienden en familie, in de keuken… En OH ja winkelen doe ik ook graag ;).

 

Ik ben ontzettend blij dat wij onszelf dit jaar ein-de-lijk bekend kunnen maken en ik heb onwijs veel zin om er samen met Prins Mark en Adjudant Pieter een te gekke tijd van te maken.

 

3x Alaaf, Prinses Pascal

 

Prins Mark

 

 

Mijn naam is Mark van Alphen. Geboren in Scheveningen. Op mijn 8ste zijn wij verhuist naar Driebergen. Eerst wonende op de Sluis en later op de Traay, waar mij ouders een slagerij hadden. Nu ben ik woonachtig op de Marterkamp samen met mijn lieve vriendin Coralie en onze twee kleine mannetjes, Milan (4 ½) en Jayden (2 ½).  En ja ook zij staan al ingeschreven om zich over een paar jaar bij de Sparrenrakkers te kunnen voegen.

 

Via mijn ouders en vrienden kwam ik al vroeg in aanraking met het carnavalsgevoel. Een plekje in de hofhouding zat er voor onze familie al snel in. Mijn vader Prins Peter en mijn zus Prinses Gemma waren mij al voor. En niet te vergeten mijn zwager Adjudant Maarten, nichtje Prinses Isa en neefje Adjudant Sam.

 

Mede daarom ben ik ook super trots en vereerd om de 48e prins te mogen zijn van ons mooie Sparrenrijck. En dat naast mijn mooie Prinses Pascal en altijd goedlachse Adjudant Pieter.

 

Naast mijn werk ben ik ook actief als vrijwillig brandweerman. Met een mooie sterke groep mannen en vrouwen staan wij 24/7 klaar om de veiligheid van eenieder in en rondom Driebergen te mogen borgen.

 

Wij Prins Mark, Prinses Pascal en Adjudant Pieter hebben enorm veel zin om samen met eenieder carnaval te gaan vieren. Daarom zeggen wij ook: Alle hens aan dek.

Adjudant Pieter

 

 

Wat is het gaaf  om een familietraditie voort te mogen zetten. Nadat mijn opa Prins Ton I en vader Adjudant Keesjan mochten zijn, mag ik mijzelf dit jaar aan u voorstellen als Adjudant van HH XLVIII.

 

Mijn naam is Pieter Brantjes, 29 jaar jong en samen met Kim en de vier boys wonen wij in Driebergen. Zelf woon ik al mijn hele leven in het Sparrenrijk en is Carnaval mij met de paplepel ingegoten.

 

Samen met mijn compagnon ben ik eigenaar van aannemingsbedrijf Highwoods, waar ik verantwoordelijk ben voor aanbouw, verbouw en/of nieuwbouwprojecten.

 

Normaal gesproken ziet u mij altijd in de Raad van Elf maar dit jaar mag ik samen met Prins Mark I en Prinses Pascal uw hofhouding zijn.

 

De Prins en Prinses mag ik al jaren tot mijn vrienden rekenen en hebben in het verleden ooit afgesproken dat als we ooit aan de beurt mochten komen, wij een mooie combi zijn. Ik weet dan ook zeker dat we er samen met de jeugdhofhouding een mooi seizoen van zullen maken.

 

Na drie jaar wachten is het zover! Ik wens u heel veel plezier en zeg “alle hens aan dek”, laat ons jaar beginnen!