Commissie 44

Wij kunnen niet wachten tot het nieuwe seizoen van start gaat. Met commissie 44 zijn we al bijna een jaar bezig met plannen maken en nadenken over wat we tijdens dit 4e elvium aan extra activiteiten kunnen doen en hoe we alle feestavonden en uittredens een extra feestelijk tintje kunnen geven .

 

Tijdens de prinsverkiezing zal duidelijk worden wie de 44 ste hofhouding van ons mooie Sparrenrijck zal worden en daarmee het 4 de elvium compleet gaan maken.

 

Als donateur zullen we u goed op de hoogte houden van alle activiteiten en willen wij in het bijzonder uw aandacht vragen voor 09-02-2019. Op deze dag wordt er een extra feestavond georganiseerd van 17.00 tot 01.00 uur. Deze avond start met een receptie/reünie waar wij hopelijk veel Sparrenarren van vroeger en nu zullen zien. Aansluitend kunt u een heerlijk hapje eten bij één van onze food kramen om zo door te gaan naar de feestavond waar we met elkaar dit 44 ste jaar uitbundig gaan vieren. Een goede opmaat naar het echte carnavalsweekend begin maart.

 

Bij een speciaal seizoen horen natuurlijk ook leuke gadgets.
Deze kunt u tijdens de feestavonden aanschaffen. Via facebook en de website houden we u op de hoogte van alle ontwikkelingen in aanloop naar de prinsverkiezing van 2018.

 

Heeft u nog leuke ideeën voor het 44ste seizoen dan kunt u die doorgeven aan de commissie en zullen we kijken of we die kunnen inpassen.
Dit kan via: commissie44@sparrenarren.nl

 

Het wordt een lang en feestelijk seizoen en we hopen u op vele avonden te mogen ontmoeten.

 

ALAAF!!!

 

Pieter, Mark, Henk, Pascal, Miranda en Thera

Commissie 44