Jeugdhofhouding 2012-2013

Prins Max I

 

Hallo ik ben Max Budding.

 

Ik ben 11 jaar en net voor het carnavalsweekend word ik 12 jaar. Mijn hobby’s zijn hockey, koken, buiten spelen en natuurlijk CARNAVAL. Samen met mijn Prinses en Adjudant zit ik op de Uilenburcht. Na 4 jaar Sparrakker te zijn geweest, vind ik het erg leuk om Jeugdprins te zijn. Want!!!!!!!!!!!!!!!!

 

CARNAVAL IS PAS EEN FEEST, ALS WIJ ZIJN GEWEEST!

 


 

Adjudant Lucas

 

Ik ben Lucas Budding.

 

Ik ben 11 jaar en zit net als de Prins en Prinses op de Uilenburcht. Mijn hobby’s zijn wedstrijd zwemmen en met lego bouwen. Ik vind het erg leuk dat ik Adjudant mag zijn van deze Jeugdhofhouding, samen met mijn goede vriend Max en lieve vriendin Donna. Mijn vader Jeroen Budding zit bij de Raad van Elf. Voor ons samen is dit het eerste jaar bij de carnavalsstichting.

 

Ik denk dat het een heel leuk seizoen gaat worden.

 


 

Prinses Donna

 

Hoi ik ben Donna Kooy.

 

Ik ben 11 jaar en zit op de Uilenburcht. Ik heb als hobby’s gitaar spelen, dansen bij de Sparriekes en buiten spelen. Ik vind het erg leuk om dit jaar Jeugdprinses te zijn, nadat mijn vader in het jaar 2010/2011 Prins Franklin was.

 

Samen hoop ik met U op een leuk carnavals seizoen.