Jeugdhofhouding 2013-2014

Prins Rico I

 

Hoi,

 

Ik ben Rico te Boekhorst. Ik ben 11 jaar, en zit op de Valkenheuvel. Ik was nog helemaal niet bekend met carnaval. Maar nu weet ik er bijna alles van. Mijn hobby’s zijn: lezen en tekenen.

 

Samen met jullie hoop ik op een super carnavals seizoen.

 

Carnaval met ons mee, over land en door de zee!

 


 

Adjudant Robin

 

Hoi, ik ben Robin Geveke.

 

Ik ben 12 jaar, en zit in groep 8. Mijn hobby’s zijn: golf, batminton, koken en spelen met dieren. Ik vind het heel erg leuk om adjudant te zijn van de jeugdhofhouding. Eerst had ik niet veel met carnaval. Net als prins Rico en prinses Carmen zit ik op de Valkenheuvel.

 

Ik hoop op een onvergetelijk carnavals seizoen!!!

 


 

Prinses Carmen

 

Hoi, ik ben Carmen van der Linden.

 

Ik ben 11 jaar, en zit op de Valkenheuvel in groep 8. Mijn hobby’s zijn: paardrijden en dansen. Ik heb twee jaar bij de sparriekes gezeten, en was wel bekend met carnaval. Ik vind het leuk dat ik prinses mag zijn met prins Rico en adjudant Robin.

 

Allemaal veel plezier met dit carnavals seizoen.