Jeugdhofhouding 2014-2015

Prins Emiel I

 

Hoi ….. Ik ben Emiel Waaldijk, 12 jaar, en ik hou van carnaval omdat het een groot feest is met lollige muziek.

 

Nu zit ik in groep 8 van de RK Daltonschool de Valkenheuvel in Driebergen, mijn juf is de moeder van de Adjudant. Behalve met carnaval vieren ben ik graag bezig met krachttraining, voetballen en gamen samen met mijn vrienden. Ik heb 4 jaar bij de Sparrakkers gezeten en nu ben ik Prins en dat vind ik super leuk. Iedereen kan lekker doen wat hij/zij wil, je kan je verkleden en samen lol maken.

 

Samen met mijn Prinses Pricilla en Adjudant Lars, Sparrakkers en Sparriekes en om niet te vergeten alle Sloven en moeders/vaders, wordt het vast een top jaar. Wij als Jeugdhofhouding hopen je dan ook te zien tijdens de optocht, feestjes en de kindermiddag.

 


 

Prinses Pricilla

 

Hoi ik ben Pricilla Willemsen.

 

Ik ben 11 jaar en zit in groep 8. Mijn hobby’s zijn: dansen en plezier maken. Ik  zat eerst bij de Sparriekes en vind het heel leuk dat ik nu Prinses mag zijn.

 

Ik hoop dat het een heel leuk en gezellig jaar wordt!

 


 

Adjudant Lars

 

Hoi, ik ben Lars van der Ven.

 

Sommigen kennen mij misschien beter als Dolfje weerwolfje of de haai.  Dat waren mijn kostuums tijdens de optocht en zo kwam ik verkleed naar de kindermiddagen. Daarmee won ik de eerste prijs. Dit jaar is iemand anders aan de beurt, want ik ben verkleed als Adjudant.

 

Net als Prins Emiel en Prinses Pricilla zit ik op de Valkenheuvelschool, alleen ben ik 10 jaar. Mijn hobby’s zijn gitaar spelen en voetbal.

 

Het is een feest om Adjudant te mogen zijn.

 

Hakuna Olé, feest met ons mee!