Jeugdhofhouding 2015-2016

Prins Rens I

 

Hoi!

 

Ik ben Rens Stigter en ik ben 12 jaar oud.

 

Ik zit op het Openbaar Lyceum Zeist (OLZ) en ik heb het heel erg naar mijn zin. Mijn hobby’s zijn dansen en dat doe ik als sport en eigenlijk al mijn hele leven. Mijn Prinses Isa en ik kennen elkaar heel goed, als kleine Prins en Prinses liepen we al polonaise. Het is altijd gezellig met haar.

 

Rick mijn Adjudant heb ik door de carnaval dit jaar pas echt goed leren kennen. Hij is een echte vriend geworden, en samen maken we de grootste lol.

 

Ik vind carnaval een tof feest omdat het voor jong en oud is, en iedereen is samen om lekker gek te doen.

 

Ik heb er heel veel zin in om er een super gezellig jaar van te maken en om samen met mijn hofhouding en iedereen lekker te dansen.

 

Olé, Olé, Olé wij vieren carnaval, doe je met ons mee?

 


 

Prinses Isa

 

Hoi, ik ben Isa en ben 12 jaar. Ik zit in groep 8 op de Kring op de Sparrenlaan. Mijn hobby’s zijn volleybal, voetbal en dansen . Ik ben ook Sparrieke en dit wordt mijn 4de jaar. Ook mijn broertje Sam zit nu voor het 2de jaar bij de Sparrakkers.

 

Ik vind het heel erg leuk om met Prins Rens en Adjudant Rick in de hofhouding te zitten. We gaan er een super leuk seizoen van maken samen met jullie. Hoop jullie te zien bij o.a. de kindermiddag.

 

3x Alaaf

Prinses Isa

 


 

Adjudant Rick

 

Hallo allemaal,

 

Ik ben Rick Schuerink, ik ben 13 jaar en zit op het Seyster College. Mijn hobby’s zijn buiten spelen, gamen en ik ben gek op alles wat te maken heeft met de brandweer. Ook ben ik elke zaterdag te vinden bij de Scouting en op donderdag  judo ik.

 

Zoals jullie allemaal weten ben ik 4 jaar Sparrakker geweest, afgelopen seizoen heb ik afscheid moeten nemen, wat ik zelf echt heel erg vond. Ik had ook echt  nooit meer verwacht dat ik nog gevraagd  zou worden als Adjudant. Dat was ook een erg grote verrassing! Mijn vader (Wouter Schuerink) zit bij de Raad Van Elf, mijn moeder (Claudia Schuerink) helpt bij de Sloven en mijn zus (Lisa Schuerink) danst bij de Dansmariekes. Samen met Prins Rens en Prinses Isa gaan wij er een zomers carnavals seizoen van maken.

 

Olè, Olè, Olè wij vieren carnaval doe je met ons mee!