Jeugdhofhouding 2016-2017

PRINS DEX I

 

Hoi ik ben Dex Somers.

 

Ik ben 11 jaar en ik zit in groep 8 van De Dolfijn. Ik heb veel vrienden, dus ik ben blij op school. Mijn hobby’s zijn voetbal, dj’en en sporten. Ik ken nog weinig Sparrenarren. Toen ik gevraagd werd om Prins Carnaval te worden voelde ik mij vereerd. Ik ken Prinses Robin, want zij is mijn buurmeisje. En ik ken Adjudant Stef door Robin. Voor mij is carnaval vieren de eerste keer, maar het lijkt me  superleuk.

 

Ik vind het leuk om met jullie te gaan feesten !

 

Carnavalsgevaar, Griezelig Gezellig Feesten Maar!

 


 

PRINSES ROBIN

 

Hoi, ik ben Robin.

 

Ik ben 11 jaar en zit op de Coolsma. Ik zit nu in groep 8. Elk jaar weer ga ik naar de carnaval samen met mijn familie en vrienden, ik vind carnaval vieren super leuk. Ik wilde al heel lang, heel graag prinses carnaval zijn en dit jaar ben ik het geworden! Ik speel piano en elke winter ga ik schaatsen op de ijsbaan in Utrecht en ik vind klimmen ook erg leuk. Ik lees graag boeken en hou van tekenen, knutselen, spelletjes en puzzelen. Adjudant  Stef is mijn neef en Prins Dex is mijn buurjongen

 

Ik heb er super veel zin in samen met jullie een leuke carnavalstijd te vieren!

 

Carnavalsgevaar, Griezelig Gezellig Feesten maar!

 


 

ADJUDANT STEF

 

Hoi ik ben Stef van Lunteren.

 

Ik ben 11 jaar en zit op De Uilenburcht. Ik ben al een paar jaar Sparrakker en sinds dit jaar zit mijn zusje Mirthe ook bij de Sparriekes. Ik vier al mijn hele leven carnaval met mijn ouders en met onze vrienden en familie. Ik rugby sinds mijn 7e bij de Pink Panthers en vindt dat echt super gaaf! Ook ga ik graag op de mountainbike het bos in met mijn vader. Prinses Robin is mijn nicht en Prins Dex ken ik omdat hij haar buurjongen is.

 

Ik heb er onwijs veel zin in !!!

 

Carnavalsgevaar, Griezelig Gezellig Feesten Maar!