JEUGDHOFHOUDING 2017-2018

Prins Luca I

 

Hoi ik heet Luca van Gorkom.

 

Ik ben  12 jaar en zit in groep 8 op de Zonheuvel. Voetballen doe ik al vanaf mijn 5e jaar en dit doe ik met veel plezier. Mijn hobby’s zijn gamen op de PlayStation en voetballen met mijn vrienden. Dit is mijn 5e jaar bij de Sparrakkers en ook mijn laatste jaar. Sinds ik bij de club zit droomde ik al om Prins carnaval te worden.

 

En nou jullie raden het al ‘IK BEN PRINS CARNAVAL!’

 

Hoe gaaf is het om dit samen met mijn vriend Sam en mooie prinses Mara dit te vieren.

 

3X Alaaf:    HUP HOLLAND HUP, VIER CARNAVAL MET ONZE CLUB

 


 

Prinses Mara

 

Hoi, ik ben Mara van der Ven.
Ik ben elf jaar en ik zit op de Valkenheuvelschool in groep acht. Muziek is mijn grote hobby, ik dans graag op muziek, ik luister er graag naar en ik maak het graag. Ik speel piano en ik vind het gezellig om samen met mijn broer en vader muziek te maken. Verder tennis ik en als ik thuis ben, vind ik het leuk om te tekenen en te knutselen. Drie jaar lang dans ik bij de Sparriekes en nu ben ik Jeugdprinses, dit vind ik heel leuk!

 

Ik heb super veel zin om samen met jullie carnaval te vieren!

 


 

Adjudant Sam

 

Hallo allemaal,

 

Mijn naam is Sam van Geresteijn en ik mag dit jaar de Jeugdadjudant van de Sparrakkers zijn. Ik zal naast al het feesten, lol maken met alle vrienden, polonaises aankondigen en achteruitlopen, waarschijnlijk ook nog druk zijn om Prins Luca en Prinses Mara te helpen bij het uitreiken van de medailles. Ik zit in groep 7 van de Kring aan de Sparrenlaan en ben sinds 2013 Sparrakker bij deze gezellige club.

 

Carnaval vieren met mijn vrienden vind ik heel erg leuk.

 

Naast al het feest sport ik graag als voetballer bij FC- Driebergen en vis ik alle vijvers leeg in Driebergen en omstreken. Vooral karpers zijn mijn favoriet! Ik hoop jullie allemaal te zien langs de optocht of bij één van de vele activiteiten van de Sparrakkers.

 

“Hup Holland Hup, vier carnaval met onze club”.

 

Alaaf,

Sam van Geresteijn