Jeugdhofhouding 2018-2019

Prins Bram

 

Hoi, ik ben Bram Slettenhaar,

Ik ben 11 jaar en zit in groep 8 van de Coolsma in Driebergen. Ik zit al 3 jaar bij de Sparrakkers en ik wilde al heel lang prins worden. Ik vind carnaval vieren heel erg leuk en mijn familie ook. Mijn opa en mijn oom Steven zijn prins geweest, mijn vader, mijn neef Stef en mijn oom Roland zijn adjudant geweest en mijn zus en mijn tante Naomi zijn prinses geweest. Allemaal bij de Sparrenarren. Daarom vind ik het heel bijzonder nu zelf ook prins te zijn! Mijn hobby’s zijn rugby, mountainbiken en drummen en ik lees ook heel graag Donald Ducks en Harry Potter. Ik heb heel veel zin met jullie carnaval te vieren en er een super gaaf feest van te maken!

 


Prinses Feline

 

Hallo allemaal, mijn naam is Feline de Mol, maar vanaf nu Prinses Feline,

Ik zit op de Uilenburcht in groep acht en ben elf jaar oud.

In mijn geboortejaar 2007 was mijn vader, Rogier, Prins van het Sparrenrijck. Samen met mijn moeder Annelies, mijn vader en mijn zusje Manon vier ik al mijn hele leven Carnaval. Ik zit al 3 jaar bij de Sparriekes, en dansen is mijn grootste hobby. Daarnaast doe ik ook nog aan hockey en zit ik op pianoles.

Ik kijk er naar uit om samen met jullie allemaal Carnaval te vieren. Mensen blij maken bij de uitredens, de kindermiddag , de optocht én feest vieren met de grote hofhouding. Dat ik jeugdprinses ben, is de mooiste droom die is uitgekomen.

 


Adjudant Bent

 

Hoi, ik ben Bent Somers en ik ben 11 jaar. Ik zit op de Dolfijn in groep 7. Dit wordt mijn derde jaar bij de Sparrakkers. Mijn hobby’s zijn voetballen en trampoline springen. Toen mijn broer Dex jeugdprins werd, ben ik bij de Sparrakkers gegaan. Ik wilde al die tijd al adjudant worden. In de jeugdhofhouding zitten is super speciaal. Als adjudant hoef je niet zoveel te spreken, maar mag je wel de jel en de polonaise aankondigen.

 

Vier seizoenen in een jaar, hossen, springen, feesten maar.