Jeugdhofhouding 2019 – 2020

Prins Timo II

 

Ik heet Timo van de Brug. Ik ben 12 jaar oud en ik zit in groep 8 van de Valkenheuvel. Dit wordt mijn vierde jaar bij de sparrakkers, maar niet als sparrakker, dit jaar als prins Timo de II. Ik vind het onwijs leuk dat ik prins mag zijn, want carnaval vieren is wel één van mijn grootste hobby’s. Ook doe ik aan tennis en kijk ik ook heel graag films Daarom vind ik het thema van dit jaar onwijs leuk namelijk: Hollywood. Naast mij staat dit jaar mijn beste vriend Kevin en mijn goede vriendin Tessa. Ik heb enorm veel zin in het komende seizoen en we gaan er met z’n allen een mooi Hollywood feest van maken.

 


Prinses Tessa

 

Ik heet Tessa Schoonhoven en ik zit op de Valkenheuvel. Carnaval vier ik al van jongs af aan. Mijn vader is adjudant geweest bij de grote hofhouding, tijdens het 22- jarige Jubileum. Nu mag ik prinses zijn, toen Timo en Kevin bij mij thuis kwamen om mij te vragen was ik enorm verrast. Nooit had ik verwacht jeugdprinses te worden. Het lastigste vond ik om vanaf mei tot en met de jeugdprinsverkiezing mijn mond te moeten houden en in het geheim te oefenen met Heidi. Ik kijk enorm uit naar de optocht.

 


Adjudant Kevin

 

Ik heet Kevin Fontaine. Ik had eigenlijk niet zoveel met carnaval, totdat ik twee jaar geleden bij mijn vader in de trekker zat. Samen reden we de grote wagen tijdens de optocht en al dat gehos op de kar vond ik geweldig. Vorig jaar was ik voor het eerst sparrakker samen met mijn grote vriend Timo. Nu sta ik naast hem als zijn adjudant, samen met mijn buurmeisje Tessa als prinses. Wij wonen in het buitengebied van Driebergen en we zullen ze daar ook eens leren wat carnaval is.