Jeugdhofhouding 2021-2022

Prins Fedde I:

In het dagelijks leven staat hij bekend als Fedde Verbraak en is hij geboren en getogen in Austerlitz. Deze kersverse prins kan in ieder geval gelukkig tegen een stootje, want in zijn vrije tijd speelt hij samen met zijn Adjudant rugby bij The Pink Panthers in Driebergen! Dat deelname aan een hofhouding in de familie zit bewijzen de ouders van Fedde. Zijn vader Marc Verbraak was ooit prins Napo de 43ste bij de Pompeliers in Austerlitz en zijn moeder Nikki Verbraak had de eer om in 1998 jeugdprinses van de Sparrenarren te zijn!


Prinses Liv:

Liv Drabe is zeker geen onbekende in de wereld van carnaval: al haar hele leven viert ze het feest mee bij de Sparrenarren én daarnaast heeft ze 5 jaar met veel plezier gedanst bij de Sparriekes. Natuurlijk is het pas echt een feest als je het samen viert, daarom is Liv tijdens carnaval ook veel te vinden bij de vriendenclub de Jägernarren. Haar ouders weten hoe het is om onderdeel te zijn van een hofhouding; 11 jaar geleden was haar moeder Rachida prinses en haar vader Leon Drabe was de laatste Prins van de Sparrenarren in het seizoen 2019-2020.


Adjudant Olivier:

Olivier Tigchelaar woont met zijn familie in Austerlitz en waar de andere leden van de Jeugdhofhouding al erg goed bekend zijn met carnaval, is het hele feest voor hem helemaal nieuw! Toch is hij ervan overtuigd dat dit nieuwe carnavalsseizoen ontzettend leuk gaat worden. Net als Prins Fedde speelt ook Olivier in zijn vrije tijd rugby bij de Driebergse club The Pink Panthers, dus ook van hem zijn we overtuigd dat hij tegen een stootje kan. Hij is samen met zijn ouders en 2 zusjes reuze benieuwd wat het carnaval allemaal inhoudt en kan niet wachten tot het seizoen begint!